کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
ترمیم دندانهای جلویی: به دلیل ظاهر زیبا و توانایی تطابق با رنگ دندانها، کامپوزیت مخصوصاً برای ترمیم دندانهای جلویی (دندانهای قابل رویت) مورد استفاده قرار میگیرد.
استفاده از نخ دندان: روزانه یک بار از نخ دندان استفاده کنید تا ذرات غذا و پلاکهای بین دندانها و کامپوزیتها را از بین ببرید.
اما وقتی پر کردن کامپوزیت تمام شد و بی حسی موضعی از بین رفت، طبیعی است که دندان حتی برای چند هفته کمی حساس باشد. در این صورت میتوانید از خمیر دندان حساس استفاده کنید که به حل همه چیز کمک میکند.
۸ بهمن ۱۴۰۲ ۱۶:۴۳ سلام من میخوام همه ی دندان هامو کامپوزیت کنم برای این کار چند واحد کامپوزیت لازمه؟
اگر میخواهید کامپوزیت دندان شما دوام و ماندگاری طولانی داشته باشد و در مدت کوتاهی آسیب نبیند و تغییر رنگ ندهد، نکات زیر را در مورد مراقبت از دندان کامپوزیت شده مد نظر قرار دهید.
این روش برای ترمیم کوچکترین آسیبها و همچنین تغییرات زیبایی در دندانها مناسب است. همچنین، کامپوزیت میتواند در یک نوبت توسط پزشک دندانپزشک انجام شود و نیاز به ویزیتهای مکرر کمتری دارد.
قیمت مناسب، ظاهری طبیعی، دوام و ماندگاری بالا، رنگبندی متنوع، روند درمان کوتاه، عوارض بسیار کم و قابلیت ترمیم مجدد از جمله مهمترین مزایای کامپوزیت دندان هستند.
پس از هر وعده غذایی مسواک شرایط کامپوزیت دندان بزنید و از نخ دندان برای از بین بردن پلاکهای دندانی حتما استفاده کنید. غرغره آب نمک نیز به کاهش التهاب لثهها کمک میکند.
مسواک زدن: روزانه حداقل دو بار مسواک بزنید، به ویژه بعد از وعدههای غذایی.
این ماده دوام خوبی دارد و امکان تطبیق رنگ و شکل دندان طبیعی را داراست. در کل افرادی که کاندیدای مناسب برای ترمیم با کامپوزیت هستند عبارتند از:
این ماده ترکیبی از رزین و مواد پرکننده، امکان تطابق بالا با رنگ دندانها را فراهم میکند و از لحاظ زیبایی به عنوان گزینهای جذاب مورد استفاده قرار میگیرد.
نوع دوم، کامپوزیت ونیر است که در این مقاله به طور کامل درباره آن توضیحاتی خواهید خواند.
لمینت دندان و کامپوزیت هر دو روشهای زیباسازی دندانها هستند که فقط سطح بیرونی دندانها را میپوشانند، در حالی که روکش دندان کل تاج دندان را میپوشاند و برای دندانهای آسیبدیده یا پس از عصبکشی مناسب است.
شناخته شده به دلیل دسترسی عالی، سهولت در قرارگیری و خواص بازسازیکننده